Even voorstellen…

Hi! Wat leuk dat je onze website bezoekt. Hopelijk zit er iets leuks tussen voor je! We proberen ons assortiment regelmatig aan te vullen of te vernieuwen. Neem dus zeker regelmatig een kijkje!
Ook hebben we afwisselend leuke kortingen of win-acties, volg ons op social media om niks te missen.

Wij zijn Lieke en Shirley. Al heel wat jaren vriendinnen, ontstaan door een eerdere baan in de kinderopvang. Per toeval kwamen we bij elkaar te werken, niet wetende toen dat we nu bijna 10 jaar verder zijn, hele goede vriendinnen en opnieuw collega’s van onze geweldige webshop: Lil’Rebel

Inmiddels zijn we allebei gelukkig getrouwd en mama’s. Lieke van een dochter: Bo Yaël en Shirley van 2 dochters; Noor en Maissa.

Begin van het jaar 2022 kwamen we bij elkaar, om gezellig te kletsen en de meisjes samen te laten spelen, zoals wel vaker. Per toeval kwamen wij op het onderwerp om een webshop over te nemen. Lil’Rebel stond namelijk destijds te koop! We zijn hier meteen enthousiast mee aan de slag gegaan, en zijn per 01-04-2022 officieel de eigenaren van Lil’Rebel

Doordat we nu allebei moeder zijn, van jonge kindjes, zit je midden in een té gekke fase van nieuwe producten ontdekken, uitproberen en ervaren.
Zo wisten wij eigenlijk al meteen wat we wel en wat we niet wilde verkopen, simpel weg omdat we zelf weten wat werkt, en wat niet.
Alle producten, artikelen en accessoires die wij dus verkopen, staan we voor de volle 100% achter.

Omdat onze kleintjes dit zelf erg fijn vinden of omdat dit voor ons als moeders gewoon werkt!

Mocht je vragen hebben, je kan ze gerust stellen via een mail of via bijvoorbeeld Facebook of instagram.
We zullen proberen alles zo snel mogelijk, en altijd op een eerlijke manier te beantwoorden.

Heel veel shop plezier en liefs,

Lieke en Shirley

© 2019 - 2022 Lil' Rebel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel