Wij verkopen Difrax spenen, Frigg spenen & Bibs spenen, dit zijn op dit moment de meest gebruikte fopspenen in Nederland! 

DIFRAX
Difrax is er al 50 jaar voor Baby's. Difrax is geïnspireerd, comfortabel en toegewijd aan baby's en hun ouders. Op dit moment hebben zij een nieuwe lijn fopspenen gelanceerd in natuurtinten: de Pure collectie. Deze collectie heeft rustige gedekte tinten zoals ‘Brick’, ‘Clay’, 'Popcorn', 'Blossom' en ‘Honey’, en sluit daarmee helemaal aan bij de kleurtrends van nu. En wij hebben ze natuurlijk in de webhop! Bekijk hier alle kleurtjes van de Pure collectie!

BIBS
De Deense BiBsspenen zijn al ruim 30 jaar op de markt met heel veel succes! De fopspeen met het traditionele ronde schild en de kersvormige speen troost al ruim 30 jaar baby’s over de hele wereld.

Het model van deze fopspenen is gemaakt naar de vorm van een tepel waardoor je deze spenen ook kunt gebruiken wanneer je borstvoeding geeft. De vorm van het schildje van de fopspeen is gemaakt om geen irritatie te veroorzaken rondom de mond van jouw kleintje.

Het schildje van de fopspeen is gemaakt van polypropyleen, de speen van 100% natuurlijk rubber. De fopspeen is 100% BPA en pvc vrij en voldoet aan de EN1400+AI veilgheidsnorm. 

De BiBsspenen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten: 0-6 mnd, 6-18 mnd en 18+ mnd.

Vind jij ze ook zo leuk? Wij verkopen zowel de traditionele BiBsspeen (in maat 1 & 2) als de Supreme! Bekijk hieronder welke kleurtjes wij allemaal in ons assortiment hebben!

              

           

   

 

© 2019 - 2022 Lil' Rebel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel