Mommy Workout

Wil jij trainen tijdens je zwangerschap om je zwangerschap fit door te komen met behulp van een professional? Wil jij back in shape komen na je zwangerschap? Of wil je gewoon wat kilo's afvallen?

Simone van As, is werkzaam als personal trainer in Maarssen en omgeving. En zij is gespecialiseerd in trainen tijdens en na een zwangershap! Haar streven is plezierig sporten met de juiste techniek, passend bij ieder individu en in elke fase van fitheid. Misschien ben je een fanatiek sporter en wil je middels Personal Training jezelf naar een hoger level brengen of begin je met sporten en wil je de juiste techniek en sport principes onder de knie krijgen. 

Simone gaat een traject met je aan en is niet alleen gericht op nu. Het doel is om duurzame resultaten te behalen door je levensstijl van nu zo aan te passen en bij te stellen dat er een balans ontstaat in voeding, inspanning en ontspanning. Praktische tips en handvatten zorgen ervoor dat je jouw opgedane kennis op het gebied van voeding en training, een leven lang kunt meenemen en toepassen.

Bekijk hier al haar programma's! 

© 2019 - 2022 Lil' Rebel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel